Proeflessen

Op zaterdag 29 januari en 5 februari 2022 zijn er bij Judo Losser proeflessen judo. Voor de jongsten van 4 en 5 jaar zijn er lessen berenjudo van 9.00 tot 9.45 uur. Jongens of meisjes van 6,7 of 8 jaar kunnen van 10.00 tot 11.00 uur twee keer een proefles meedoen. Ben je ouder dan kun je ook een proefles aanvragen en krijg je van ons bericht in welke lesgroep je het best kunt starten.

 

De lessen zijn speels van opzet. Via allerlei spelvormen wordt er gewerkt aan snelheid, kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en coördinatie door te rollen, vallen, springen, balanceren en klauteren. Ook is er aandacht voor sociale aspecten, zoals samenwerken, winnen en verliezen, zelfbeheersing, luisteren naar anderen en voor jezelf opkomen.

 

Judo Losser werkt vanuit de drie kernwaarden Plezier, Kracht en Respect. De basislessen gaan uit van technische ontwikkeling in judovaardigheden. Daarnaast is er binnen de vereniging een zeer actieve wedstrijdgroep gericht op het spelen van toernooien. De activiteitencommissie biedt voor alle leeftijdscategorieën leuke en ontspannende activiteiten aan. Wil je meer weten wat er allemaal bij Judo Losser gebeurd kijk dan op de site www.judolosser.nl

 

Het judo wordt verzorgd door opgeleide leraren door de Judo Bond Nederland.

 

Aanmelden voor de proeflessen kan door een mail te sturen naar info@judolosser.nl o.v.v. naam, leeftijd en geslacht.