Het grote Rovers & Piratenkamp Judo Losser

Het grote Rovers & Piratenkamp Judo Losser voor judoka’s vanaf zeven jaar en ouder 13 t/m 15 september 2019.

Geef je snel op en vaar mee op de woeste zee!
Mail je naam, geboortedatum en telefoonnummer (van je ouders/verzorgers) naar ac@judolosser.nl

Het vervoer dient u zelf te regelen. Dit kunt u ook onderling met andere ouders regelen. Mocht dit problemen opleveren of kunt u niet voor eigen vervoer zorgen dan kunt u contact opnemen met de AC, zij zullen iets voor u proberen te regelen. Wij verwachten u vrijdagavond tussen 18:45 en 19:00 bij het kamphuis De Meene. U wordt ontvangen met een kopje koffie.

Wat moet je meenemen:

Wanneer uw kind geneesmiddelen gebruikt, op dieet is of om andere redenen speciale aandacht nodig heeft kunt u hierover contact opnemen met: Maike Holkenbrink

Het is raadzaam geen dure sieraden of andere waardevolle spullen mee te nemen. Judo Losser is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van de eigendommen van de kinderen.

Net zoals vorig jaar bieden wij de judoka’s de mogelijkheid om in plaats van drie dagen, twee dagen en één nacht te blijven. Deze tweede groep zal ook voor eigen vervoer moeten zorgen. Wij verwachten hen zaterdagochtend tussen 9:30 en 10:00 bij het kamphuis De Meene.

Zondag verwachten we u om 13:00 bij het kamphuis De Meene om uw kind weer op te halen.

Locatie
Kamphuis De Meene
Markslagweg 6
7481 RE Haaksbergen

Kampleiding
Tibor van Veen: 064099088
Maike Holkenbrink: 0639195977
Saskia Scheffer: 0611319655

Door het opgeven van uw kind geeft u toestemming voor een eenmalige incasso van €35,- voor het gehele weekend of €25,- voor het verkorte weekend.