Februari JudoMaand

Twee proeflessen gratis meedoen met judolessen?

Ja dat kan tijdens de februari-judo-maand bij Judo Losser.

 

Judo Losserse biedt nu voor alle nieuwe leden twee proeflessen aan tijdens proefmaand februari.

“De kleinsten kunnen zich opgeven voor het berenjudo, er is een lesgroep speciaal voor meiden en er zijn technische lessen voor jongens en meisjes”, zegt secretaris Eelke Douma; “voor kinderen met ASS is er het Special Heroes en senioren kunnen aansluiten bij de technieklessen op vrijdagavond.

Wordt je na de proeflessen lid dan kun je nog voor de zomervakantie jouw eerste examen doen en een volgende graduatie behalen.

 

Judo is er voor iedereen. Lekker ravotten op de mat, keihard vechten tijdens toernooien, technieken leren voor je examens maar vooral veel plezier en lol maken tijdens de trainingen. Judo is goed voor je spierontwikkeling en je krijgt er een bere conditie van en natuurlijk heel veel zelfvertrouwen.

 

Sinds begin dit jaar heeft Judo Losser een eigen dojo in het Open Clubhuis van Stichting MAN aan het nilantspad 3 in Losser en daar kun je ook aan de proeflessen meedoen. Opgeven voor doelgroepen proeflessen in februari kan door een mail te sturen naar info@judolosser.nl. Overige lestijden vindt je op www.judolosser.nl

 

Vrijdagavond;                 17.45 uur Special Heroes voor jongens en meisjes met ASS

Zaterdagmorgen:           09.00 uur BERENJUDO jongens en meisjes 4 en 6  jaar

10.00 uur GIRLS ONLY   meisjes van 6 t/m 12 jaar

11.00 uur STARTERGROEP voor jongens en meisjes 6 t/m 9 jaar

 

In Overdinkel kun je meedoen in karategebouw Heiwa op sportpark het Welpelo;

Donderdagavond:          18.00 uur voor jongens en meisjes van 5 t/m 10 jaar

 

Naast judo (technische trainingen, wedstrijdtraining, wedstrijden en graduaties) biedt de actieve club een scala aan activiteiten. Op www.judolosser.nl kun je nalezen wat er allemaal gebeurd en vindt je nog veel meer informatie.