Speerstra Spettertoernooi

Zaterdag waren de judoka’s weer vroeg uit de veren voor het onderlinge spettertoernooi. Door mee te doen krijgen judoka’s punten en ook voor gewonnen wedstrijden worden punten bijgeschreven. Bij elke honderd punten verdiend de speler een vaantje en diploma.

 

Een kleine 40 judoka’s vochten op de tatami ook om eremetaal. In poultjes van 3, 4 of 5 judoka’s werd door de jongste groep een beetje onwennig gejudood terwijl de meer ervaren judoka’s op het scherps van de snede streden om de winst. Aan het eind was er voor elke deelnemer een podiumplaats en een glimmende medaille.

Witte vaantjes waren er voor: Beer Schasfoort, Efy Pleijhuis, Jacon Haitema, Levi van Harte, Mik Schasfoort en Phil Schepers. Gele vaantjes voor 200 behaalde punten werden uitgereikt aan: Ferron Elshof en Tomass Moorlink