Actief trainingweekend

Afgelopen weekend hebben de judoka’s van Judo Losser en Budo Schuttersveld een trainingsstage gehad in de dojo van Judo Losser. De groep werd in twee groepen gesplitst. Waar de ene groep voor een bootcamp de zandbergen in ging, ging de andere groep de tatami op. Na 1,5 uur was er tijd voor een pauze waarna de groepen werden omgeruild. Na een gezonde maaltijd werd er Cluedo gespeeld, waarbij maar 1 groep de moordenaar wist te ontmaskeren. Daarna was er een dropping voor de echte die hards en werd er film gekeken door de anderen. Na een goede nachtrust werden de judoka’s om 8 uur weer gewekt voor de ochtendgymnastiek.  Na een stevig ontbijt werden er weer twee groepen gecreëerd voor de bootcamp en judotraining. Na 4 trainingen mochten de judoka’s moe en voldaan naar huis!

Naast de fanatieke inzet van de judoka’s was de trainingsstage niet mogelijk zonder vrijwilligers. Aan een ieder die mee heeft geholpen, BEDANKT!