Negen vaantjes op Spettertoernooi

Een kleine 40 judoka’s waren actief op 2 wedstrijdmatten onder deskundige begeleiding van 3 clubscheidsrechters. Meedoen is winnen en daarom lag er voor elke deelnemer een mooie medaille klaar. Voor negen judoka’s kon de ochtend helemaal niet meer stuk omdat zij door een 100-puntengrens gingen er daardoor ook een mooi vaantje en een spetterdiploma ontvingen.

 

Brandon de Groot, Emmy Pleinhuis, Ferron Elshoff, kick Westenbroek, Quin Wigger en Tom Greftenhuis behaalden het eerste (witte) vaan. De gele vanen werden uitgereikt aan Daan Kok, Huub de Haan en Rick Snijders!

 

Het organiserende DWC was vooral blij met de deelname van nieuwe judoka’s waarvan een groot deel pas na de zomervakantie via proeflessen is ingestroomd. “Daar zijn deze wedstrijdjes voor bedoeld; om op een ontspannen en leuke wijze kennis te maken met de wedstrijdsprot”. De Spettertoernooien zijn een opmaat naar de de eigen clubkampioenschappen en de Judo Competitie van het Oosten waar de krachten gemeten worden met judoka’s van andere clubs in Twente.