Opstaptoernooi Markelo

Afgelopen zaterdag kwamen er zes judoka’s de mat op in Markelo. De eerste wedstrijd weer na de zomervakantie. Nick zat met twee jongens in zijn poule en heeft dubbele wedstrijden gespeeld. Hij heeft alle vier wedstrijden met de houdgreep gewonnen en verdiende daarmee een mooie 1e plaats. Zoë was in een zwaardere poule geplaatst. Ze heeft mooi gestreden maar helaas alle drie de partijen verloren. Huub heeft drie partijen gewonnen en twee verloren. Hiermee kwam hij op een vierde plaats en is weer een ervaring rijker. Lonne had twee verloren en één gewonnen pot. Maar omdat nr 2, 3 en 4 gelijk eindigden, moesten ze nog een keer. Deze heeft ze beiden verloren. Ze eindigde op de 4e plaats. Daan heeft drie partijen verloren en twee gewonnen. Hiermee kwam hij op de 5e plaats. Pieter kwam op een tweede plaats. Eerste partij werd verloren en tweede en derde partij gewonnen. Het was weer een zeer leerzame ochtend voor onze judoka’s.