Proeflessen in september ’22

Op zaterdagen 3, 10 en 17 september 2022 zijn er bij Judo Losser proeflessen Berenjudo. Het berenjudo is een judoactiviteit speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 en 5 jaar. De lessen zijn van 12.00 tot 1.45 uur in de dojo in het MAN-gebouw in Losser. Kinderen kunnen gratis aan 1, 2 of 3 proeflessen meedoen. Judo is de basis en

 

Berenjudo is een echte allround bewegingsactiviteit die wordt aangeboden door verschillende spelvormen. Tijdens de lessen wordt ingespeeld op alle vijf motorische vaardigheden (snelheid, kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en coördinatie) door te rollen, vallen, springen, balanceren en klauteren. Ook is er aandacht voor sociale aspecten, zoals samenwerken, winnen en verliezen, zelfbeheersing, luisteren naar anderen en voor jezelf opkomen.

 

Leuke, fantasievolle oefen- en spelvormen helpen de jongste kinderen op weg bij bewegen en het vertrouwen in hun eigen kunnen en bij het omgaan met en respecteren van anderen. Al stoeiend lekker je energie kwijt kunnen en er nog van leren ook; het maakt berenjudo tot de ideale sport.

 

Het berenjudo wordt verzorgd door een speciaal door de Judo Bond Nederland opgeleide trainer.

Aanmelden voor de proeflessen kan door een mail te sturen naar info@judolosser.nl o.v.v. naam en leeftijd. Meer informatie op www.judolosser.nl

 

Proeflessen aanvragen voor andere judolessen.

Ben je 6 jaar of ouder dan kun je een proefles aanvragen voor een van de andere judolessen. Zo zijn er op zaterdagmorgen 2 startersgroepen en zijn er op donder- en vrijdagavond technische judolessen.

 

Kids met ASS

Voor kinderen in de leeftijd 7 t/m 11 jaar met ASS is er op vrijdagavond Special Heroes. In een kleinere groep krijgt elk kind hier de aandacht en tijd om het judo onder de knie te krijgen.