Jesse en Floris talenten

Tijdens de Clubkampioenschappen van afgelopen zaterdag werden in de DOJO in het MAN-gebouw werd Floris Zwolle gekozen tot talent voor de toekomst terwijl Jesse ter Bekke het podium mocht beklimmen om de titel Judoka van het Jaar 2021 te ontvangen. Het tweetal judoka’s kreeg een wisselbeker uit handen van wedstrijdtrainer Robin Peters. Hij ziet het niveau van de wedstrijdselectie met de maand groeien en er waren meerdere kandidaten voor de genoemde titels want wekelijks staan judoka´s van Losser ergens in Nederland succesvol op de mat.

Floris bewijst zij  talent op verschillende toernooien in oost, midden en noord Nederland. Regelmatig vult hij het podium met fris en zeer aanvallend judo. Hij slaat geen training over en traint extra op zondag bij Schuttersveld in Enschede. Tijdens het judotoernooi voor jeugdspelers demonstreerde hij zijn talent met een gouden medaille in zijn klasse.

Jesse speelt ook in de  selectie van Judo Losser. Hij speelt wedstrijdjudo op landelijk niveau en heeft  evenveel inzet en passie. Hij is een voorbeeld voor andere judoka’s. Daarnaast zet hij zich in voor de organisatie van wedstrijden en activiteiten binnen Judo Losser en gaat hij binnenkort starten met de opleiding DOJO/assistent.