Brons voor judoteam -12

Afgelopen zaterdag werd er in Markelo het District Kampioenschap voor teams
-12 en -15 jaar gehouden. Voor dit kampioenschap heeft Judo Losser samen met Judo Schuttersveld uit Enschede een team voor de klasse -12 jaar gevormd. Namens Judo Losser stonden Mischa Munsterman (-30 kg) en Floris Zwolle (-38 en -42 kg) op de tatami. Het team moest helaas strijden zonder een -34 kg judoka. Gevolg was dat de partijen in deze gewichtsklasse als verloren werden genoteerd.
Tijdens de eerste ronde moest het team het opnemen tegen het sterke SJO uit Enschede. Deze ronde werd verloren. De tweede en derde ronde was tegen het eerste en tweede team van Jindo uit Doetinchem en deze werden beiden overtuigend gewonnen. In de laatste ronde moesten de judoka’s het opnemen tegen Shogonai uit Dronten en deze werd nipt verloren.
Het team heeft met twee rondes winst en twee rondes verlies een mooie derde plaats behaald. Een knappe prestatie van het team wat met een judoka minder heeft moeten strijden.