Opstaptoernooi Markelo

Afgelopen weekend werd er in Markelo op het opstaptoernooi gestreden om het eremetaal.  Quinten heeft drie wedstrijden gespeeld en verloren,maar neemt wel een mooie wedstrijdervaring mee terug naar Losser. Nick heeft zijn eerste partij na een soetami met houdgreep gewonnen. De tweede party werd door ipon verloren. Derde op scheidsrechters beslissing gewonnen. Vierde partij in de houdgreep gewonnen. Een mooie tweede plaats.

Zoë eindigde op een derde plaats. De eerste partij stond ze eerst een wassari voor, maar werd helaas met ippon verloren. Tweede partij gewonnen met de houdgreep.  Derde partij op ippon verloren. Mees heeft vijf partijen gespeeld, vier gewonnen en één verloren, zelfde aantal punten behaald als de nummer 1, hij is Tweede geworden.

Mia Hassink heeft er drie gespeeld en drie verloren . Wel goed gedaan voor de allereerste keer een real wedstrijd. En een mooie medaille als herinnering aan dit moment. Mischa mocht vandaag 4 wedstrijden judoën. De eerste ging vrij makkelijk met een mooie ippon gewonnen. De 2de was een mooi potje, Mischa kwam met een wazari voor door een mooie heupworp. Maar door een klein moment van onoplettendheid toch een ippon tegen, helaas verloren. Zijn derde wedstrijd won Mischa met ippon door een mooie buitenwaardse haak. De laatste partij won Mischa door een shido voor de tegenstander. Dit was genoeg voor een tweede plaats. Sanna werd eerste in haar poule. Max en Sem wisten al hun partijen te winnen en namen het goud mee naar huis.