Sportmateriaal voor Judo Losser

DXXS9564[1]

In coronatijd is Judo Losser gestart met het StayFit-programma. Wekelijks komt een groep bij elkaar om oefeningen in de buitenlucht of online uit te voeren onder inspirerende leiding van technisch trainer Rene Bogaarts. De trainingen werden een succes en zijn ook bij versoepelingen door gegaan. Bij goed weer op het middenterrein en anders in de dojo van het MAN-complex.

 

Waar begonnen werd met minimale middelen is er in het najaar 2021 door de Lossere vereniging fitness-materiaal aangeschaft en daarmee werden de trainingen professioneler en kwam er meer afwisseling in het programma.

 

De trainingsgroep groeit en telt inmiddels rond de 20 sporters. Daardoor was er een te kort aan trainingsmateriaal. Gelukkig kon door de incidentele subsidie van de Gemeente Losser nieuw materiaal aangeschaft worden. Afgelopen donderdag kwamen de materialen de tatami op en kon de gemotiveerde groep aan de slag met nieuwe uitdagingen.