Jesse kampioen in Nijmegen

De afgelopen twee dagen kwamen er acht judoka’s in Nijmegen in actie op het 34e Nationaal Judo Toernooi Groesbeek. Op zaterdag was het de beurt aan de -10 en de -12. Mischa eerstejaars -10, wist met één winst- en twee verloren partijen een 3e plek te behalen. Floris won al zijn vier partijen overtuigend en ging voor Goud. Nils deed in dezelfde poule mee en wist twee van zijn vier partijen te winnen en eindigde op de derde plaats. Sanna wist met twee gewonnen en twee verloren partijen ook het brons mee te nemen naar Losser.
Op zondag werd er gespeeld door de -15 en -18. Kai, Mees en Sem verloren hun eerste twee partijen, wat betekende dat zij niet verder mochten judoën in hun poule, zij nemen weer een wedstrijdervaring mee terug naar Losser. Jesse was de laatste judoka van het weekend. Hij wist drie partijen op rij te winnen, waardoor hij de dag afsloot op het hoogste podium. Het was een succesvol en leerzaam weekend. Volgende week komen er veertien judoka’s in actie op het opstaptoernooi in Markelo!