Speerstra Spettertoernooi

Afgelopen zaterdag waren er in de DOJO in het Open Clubhuis MAN meer dan  40 judoka’s actief op 2 wedstrijdmatten in de onderlinge toernooicyclus Speerstra-Spettertoernooien. Ditmaal in kerstsfeer met voor iedereen een plak kerststol en een prijs; meedoen is belangrijker dan winnen!

Ouders, grootouders en overige bekenden konden vanwege de covid-maatregelen de kids niet aan de rand van de tatami aanmoedigden. Voor het eerst konden de wedstrijden wel via een live-stream op facebook gevolgd worden en daar werd massaal gebruik van gemaakt.

Talia Zagwijn, Esmee Jochems en Tom Scheffer reikten witte vaantjes uit aan Tom Greftenhuis, Jordy Salemink, Sanne Huisman, Zoe Kwekkeboom, Bente Smink en Rick Sneijders. Kay Speerstra, Floris Zwolle en Nick Kwekkeboom behaalden hun oranje vaantje.