Stormbaan

Het was er een prachtige dag voor en de organisatie had alles klaar staan waardoor niet een geweldige nieuwe activiteit van Judo Losser in de weg kon staan.

Al vroeg in de ochtend werd de stormbaan opgeblazen, de waterbadjes gevuld en de strandstoelen uitgeklapt en daarna kwamen de bezoekers. De judokinderen gingen meteen aan de slag terwijl er voor de ouders koffie met krentewegge was. Daarna startte het overvolle programma met spelletjes (van het all-time succesnummer koekhappen tot het allernieuwste met de drone) dat natuurlijk regelmatig werd onderbroken voor een hapje en een drankje.

Aan het eind van de middag voegde de seniorenleden zich bij de BeachParty en ook zij overwonnen de stormbaan. De judokids waren toen druk doende met de speurtocht. Toen iedereen weer bij elkaar was werd er afgesloten met een barbecue en een paar consumpties.

Deze nieuwe activiteit is zeker voor herhaling vatbaar.

default