Actieve start

Na een korte onderbreking van 3 weken in verband met de zomervakantie is afgelopen weken het seizoen 20-21 afgetrapt met een super actieve dag op het Outdoor Challenge Park op het Hulsbeek.

Ruim 30 leden en vrijwilligers van de Losserse club stapten om 9 uur op de fiets richting het Hulsbeek en een klein uur later hing men aan touwen, rolden over netten, beklom hindernissen en zwaaide aan lianen. Het zweet kwam goed los op deze zomers dag en het was dan ook een uitkomst dat daarna het water opgezocht werd. Peddelen in een kano of op het subboard werd de verkoeling gezocht en gevonden omdat menigeen kopje onderging. Daarna was het tijd voor een prima lunch waarna het snel verder ging met vlot varen om  tenslotte richting hoogtepunt te gaan. Een klimtoren van 10 meter moest worden beklommen waarna er abgeseild kon worden.

Vermoeid pakte iedereen de fiets naar het MAN-gebouw waar

een super lekkere barbecue had klaarstaan. Dit ging er (net als een lekker colaatje of biertje) na alle inspanningen wel in. Zo bleef het nog lang gezellig en wordt er uitgekeken naar de rest van het seizoen.