We blijven judo-en (Trainingen en vakantie)

De coronamaatregelen zijn verder versoepeld. Vanaf 1 juli 2020 mogen we weer in onze DOJO trainen. Op de mat mogen we weer lekker met elkaar vechten, buiten de mat houden we 1,5 meter afstand. We houden de coronatijden aan voor de komende weken.

Komende week krijgen de scholen al vakantie. Omdat we lang stil hebben gelegen gaan de judotrainingen door tot en met zaterdag 18 juli. We verwachten dat er toch de nodige kinderen op vakantie gaan en daarom houden we de lestijden zoals die nu gelden aan. (zie onderaan deze pagina)

Er is vakantie van zondag 19 t/m zondag 9 augustus.

Vanaf maandag 10 augustus worden de lessen weer opgepakt zoals dat voor corona het geval was. Dus maandag selectietraining en verder techniektrainingen op donder-, vrij- en zaterdag.

Uiteraard zal Judo Losser zich verder houden aan het geldende sportprotocol van de NOC/NSF.

Bovenstaande gaat door op voorwaarde dat de coronamaatregelen in de komende weken niet weer aangescherpt worden. Houd je daarom ook aan de basisregels:

– 1,5 meter afstand houden
– handen ontsmetten voor aanvang de training

De trainingsmomenten zullen er als volgt uitzien:

Maandags (vanaf 11 mei):

Vrijdag

Zaterdags:

Om mogelijke contacten tussen komende en gaande judoka’s te voorkomen is gekozen om 15 minuten pauze tussen de lessen in te passen.

De trainingen worden gegeven onder de volgende voorwaarden:

  1. Het sportcomplex MAN is weer geopend evenals de kantine
  2. 1,5 meter afstand houden door sporters en ouders op het sportcomplex.
  3. Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training en vertrek direct na afloop van de les.
  4. Kom bij de training in judopak.
  5. Voor de aanvang van de training desinfecteren de judoka’s hun handen ,
  6. De trainers zijn verantwoordelijk voor de hygiëne op de mat.
  7. Indien noodzakelijk hebben de trainers de beschikking over een EHBO-tas.
  8. Blijf thuis als

Alle trainers zijn geïnstrueerd om de trainingen zo aan te passen, dat er binnen de geldende regels kan worden gewerkt. Aanpassingen kunnen daarom effect hebben op de inhoud en duur van de training. Hiervoor vragen we uw begrip.

 

Deze situatie is voor iedereen nieuw en wij als Judo Losser doen er alles aan om het sporten voor iedereen zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Het kan dus voorkomen dat de nu getroffen maatregelen wijzigen. Wij zullen u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

 

Om er voor te zorgen dat onze jeugd kan blijven sporten dienen we ons allemaal aan de regels te houden.  Samen kunnen we het aan.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de trainer of een bestuurslid