Judoka’s op Roverskamp

Ruim veertig judoka’s zijn een weekend op Roverskamp geweest. Trappelend van ongeduld kwamen ze vrijdagavond in Buurse aan. Onvermoeibaar kwamen ze een weekend vol spel, plezier, zon en lekker eten gierend van het lachen door.

 

De weergoden waren de kampgangers prima gezind. De zon liet zich geregeld zien en maakte het mogelijk om lekker op het spelveld te ravotten, prima bosspelen te houden en natuurlijk allerlei rovertochten te ondernemen. Vrijdagavond leerden de kids om via coördinaten hun weg in het donker te vinden en werd de avond afgelsoten met het traditionele kussengevecht. Zaterdag werd er buit geroofd in het bos en hielden de rovers een spellenmiddag. ´s Avonds een barbecue, een film en natuurlijk het kampvuur met spannende verhalen.

 

Op de zondag liepen de rovers een route waarin ze op allerlei manieren goud, diamanten en geld roofden. Aangekomen op het eindpunt werd het geld verspilt op de markt en zat het kamp er na een lekker broodjes worst op.  Het kamp was een groot succes en alle kinderen vonden het jammer dat hun ouders hen kwamen ophalen.