Tom Scheffer, Nils Huisman en Finn Timmers talenten JUDO LOSSER

Tijdens de Clubkampioenschappen van afgelopen zaterdag werden in de Fakkel Nils Huisman en Finn Timmers gekozen tot talent voor de toekomst terwijl Tom Scheffer het podium mocht beklimmen om de titel Judoka van het Jaar 2018 te ontvangen. Het drietal judoka’s kreeg een wisselbeker uit handen van wedstrijdtrainer Robin Peters. Hij ziet het niveau van de wedstrijdselectie met de maand groeien en er waren meerdere kandidaten voor de genoemde titels want wekelijks staan judoka´s van Losser ergens in Nederland succesvol op de mat.

 

Nils en Finn bewijzen hun  talent op verschillende toernooien in oost, midden en noord Nederland. Regelmatig vullen zij het podium met fris en zeer aanvallend judo. Zij slaan geen training over en trainen extra in Enschede bij het Regionaal Trainings Centrum. Tijdens het judotoernooi voor jeugdspelers lieten beide judoka’s hun talent zien.

 

Tom speelt ook in de  selectie van Judo Losser. Hij speelt wedstrijdjudo op een lager niveau maar met evenveel inzet en passie. Hij is een voorbeeld voor andere judoka’s. Daarnaast zet hij zich in voor de organisatie van wedstrijden en activiteiten binnen Judo Losser en is hij onlangs gestart met de opleiding DOJO/assistent.