JUDOLERAAR GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste judoleraar voor het geven van judolessen aan kinderen tussen de 6 en 10 jaar. Vind jij het leuk om judoles te geven aan kinderen? Ben jij daarnaast vakbekwaam, creatief en energiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lessen zijn in eerste instantie op donderdag van 18:30 tot 20:00u. Eventueel een uitbereiding naar doelgroep judo of uren en dagen in overleg mogelijk.

Wat vragen wij?

Wie zijn wij?

In september 1959 werd de Judoclub Losser op gericht. De start vond plaats in Hotel Smit, uiteraard zonder tatami. De belangstelling was redelijk en na een jaar waren er zo’n 30 leden en werd er voor het eerst een bestuur samengesteld en werd er een tatami aangeschaft. In 1961 verhuisde Judo Losser naar Hotel Centraal en weer 2 jaar later naar Ons Gebouw. In 1970 kwam er in Losser een sporthal en kreeg Judo Losser hier een goed onderkomen. Hierdoor groeide de club aanzienlijk.

Inmiddels is de vereniging gegroeid naar een jeugdige vereniging met een groot aantal jeugdleden en bestaat de vereniging dit jaar 60 jaar. Voor het eerst in haar 60 jarige bestaan heeft de vereniging ook haar eigen plek. Onder de vlag van stichting MAN is er afgelopen jaar hard gewerkt aan een eigen accommodatie samen met twee andere verenigingen, atletiek vereniging Ipithos en Ijsclub Losser.

Is dit jouw baan?

Denk jij dat deze baan bij jou past? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatie en cv naar secretaris@judolosser.nl