Lentetoernooi Beilen

Op 23 Maart stond het 37e Lentetoernooi in Beilen op het programma. In het eerste blok deden Finn Timmers en Nils Huisman mee. Nick Kwekkeboom deed mee met het opstaptoernooi. Nils en Finn zitten samen in een sterke poule. Finn verliest zijn eerste partij op Ippon door houdgreep. De tweede wedstrijd verliest Finn op Ippon door houdgreep. In de derde partij krijgt Finn eerst een Waza-ari tegen, gevolgd door een Ippon. En dus verliest Finn. Hij wordt 4e. Nils weet door te dringen tot de kruisfinales en behaalt de vierde plaats. Nick Kwekkeboom wist geen partijen naar zijn hand te zetten, maar mocht wel een mooie medaille meenemen naar Losser!

In het tweede blok komt Jesse ter Bekke in actie. Zijn eerste twee partijen worden verloren. De derde partij komt hij voor met een waza-ari en wint met ippon. Hierdoor wordt hij 3e in zijn poule en mag hij niet door naar de kruisfinales

In het vierde blok mag Sem ter Bekke aantreden. Sem wint zijn eerste partij met houdgreep. De tweede partij wint hij door met een heupworp een ippon te scoren. De derde partij krijgt hij een waza-ari tegen, waarna Sem een ippon scoort. De vierde partij scoort hij weer een ippon. Net als in zijn vijfde en zesde partij. Hierdoor is hij ongeslagen en neemt goud mee naar huis!

In het laatste blok doet Mischa Munsterman mee met het opstaptoernooi.

Hij laat goed judo zien. Helaas waren zijn tegenstanders nog een maatje te groot, maar ook hij nam een mooie medaille mee naar huis!