Net geen medailles in Markelo

Afgelopen zaterdag waren er de distriktskampioenschappen voor de -12 En de -18. Bij de -18 Is er de mogelijkheid , als je bij de laatste vier eindigt, om je te plaatsen voor het NK-18. In de ochtend was het eerst de beurt aan Max Faasen en Sem ter Bek

ke. Zij kwamen samen uit in de poule -38  een sterke poule met 18 judoka’s. Max verloor helaas zijn twee partijen tegen de Jong en Wolsink en hier hield de wedstrijd voor hem op. Sem moest in zijn eerste partij aantreden tegen Nijmeijer. Deze partij weet hij met een houdgreep te winnen. De tweede partij is tegen van Londen deze wint hij ook met een houdgreep. De derde moet Sem het afleggen tegen de Booij deze partij wordt met een ippon verloren. De vierde partij om Brons is tegen Haveman deze wordt ook verloren, hiermee houdt het voor Sem op en eindigt hij op een 5e plaats in een sterk deelnemersveld!

Thomas Bruinink deed voor het eerst mee in de -18. Thomas had een poule met 7 judoka’s en kwam uit in de -50. Zijn tegenstanders waren helaas een maatje te groot, waardoor hij na twee partijen het strijdveld moest verlaten. De heren nemen alle drie weer een ervaring mee naar huis!