Judoka’s halen nat pak

De succesvolle judoka’s van Judo Losser zijn ter afsluiting van het jaar 2018 gaan zwemmen in het Twentebad in Enschede. De activiteitencommissie gingen met de enthousiaste judoka’s op pad naar een uitdagende en speelse activiteit. De judoka’s hebben een prima jaar achter de rug. Op de examendagen in juni en december behaalden alle kandidaten een hogere slip of band. Op diverse individuele toernooien is naar verwachting gepresteerd. Voor de allerkleinsten op de eigen Spettertoernooien van de vereniging en vanuit de wedstrijdselectie op vele toernooien  in het district en op de zware landelijke toptoernooien. Na al dat trainen en vechten is het in de kerstvakantie gebruikelijk de teugels even te laten vieren en een leuke ontspannen middag in het water te hebben

Bij aankomst in het zwemcentrum vloog iedereen meteen het water in, van de glijbaan af of lied zich meedrijven met de waterstromen. Het zwemplezier werd regelmatig onderbroken voor een patatje een ijsje of een glaasje ranja. Tegen de klok van vieren werd de laatste judoactiviteit van 2018 afgesloten.