Geweldig Flower Power weekendkamp

Afgelopen vrijdag was het voor de deuren van sporthal de Fakkel een drukte van belang. Veertig judoka’s stonden trappelend van ongeduld klaar om af te reizen naar Holten. Het weekendkamp stond op het punt van beginnen

De weergoden waren de kampgangers slecht gezind. Na een prachtzomer werd de regenkraan juist dit weekend open gezet. Maar alles stond in het teken van de Flower Power en dus werd er lustig geimproficeerd en vermaakten de jongens en meisjes zich prima met ballonnenspellen, bingo, een film en de knutselochtend. Tussen de buien door werd er buiten natuurlijk gespeeld in de totumroof, het douanespel en het jaarlijkse hoogtepunt de vossenjacht. Het bordje “make ippons not war” was een van de geniaalste vondsten en bracht de judoka’s helemaal terug naar de tijd van peace en happiness.

Blije gezichten waren er zeker op de zaterdagavond toen de hamburgers en worsten van de bbq kwamen en samen met gezonde salades snel een weg naar de buikjes vond. En zo werd het kamp een groot succes en vonden alle kinderen het jammer dat op zondagmiddag hun ouders de helden kwamen ophalen.