Proeflessen Losser en Overdinkel

Op zaterdag 15, 22 en 29 september kunnen jongens en meisjes gratis proeflessen Judo volgen bij Judo Losser. Kinderen kunnen zich opgeven voor de volgende groepen

Berenjudo

Het berengroep (t/m 5 jaar) is zeer speels van opzet. Via allerlei spellen leren kinderen vallen en rollen en worden de eerste worpen en technieken geoefend. Plezier staat voorop; lekker stoeien door elkaar omver te trekken of elkaar om proberen te draaien. Er is een kleine lesgroep zodat kinderen veel aandacht krijgen. De lessen zijn van 9.00 tot 10.00 uur

Girls Only

Dit zijn lessen voor meiden van 6 tot 10 jaar. Er wordt veel techniek geoefend om goed voorbereidt op het halfjaarlijkse examen te komen. Het is een veilige omgeving waar meiden het nodige zelfvertrouwen ontwikkelen om zich zowel op de judomat als in het dagelijks leven goed staande te kunnen houden. De proeflessen worden gegeven van 10.00 tot 11.00 uur.

Starters

Voor jongens van 6 tot 10 jaar zijn er proeflessen van 11.00 tot 12.00 uur.  Lekker ravotten op de tatami, technieken aanleren en veel werken aan conditie en kracht. Natuurlijk verpakt in een speelse aanpak.

 

Alle proeflessen worden in de kleine zaal van sporthal de Fakkel gegeven. In een joggingbroek en T-shirt met lange mouw kan de proefles gevolgd worden. Na de drie proeflessen kunnen kinderen lid worden van Judo Losser voor 12 euro per maand. Zij kunnen dan in december het eerste graduatie-examens voor witte band met gele slip afleggen.

Opgeven voor de proeflessen kan door een mail te sturen naar info@judolosser.nl, meer informatie over Judo Losser of de proeflessen op www.judolosser.nl.

Nieuwe startersgroep Judo in Overdinkel

Op donderdagen   kunnen jongens en meisjes gratis proeflessen Judo volgen bij Judo Losser in Overdinkel. Kinderen kunnen zich opgeven voor de gratis proeflessen door een mail te sturen naar info@judolosser.nl. Na de proeflessen kan de judoka lid worden van Judo Losser en de lessen volgen om in december de eerste examens te doen voor witte band met gele slip.

Kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen beleven of judo een leuke sport voor hen is. Het starterjudo is voor jongens en meisjes. Via allerlei speelse vormen leren kinderen de eerste beginselen van het judospel. Goed leren vallen is daarbij erg belangrijk, maar ook lekker stoeien is voor veel kinderen helemaal nieuw.

De trainer,  Robin Peters,  is goed opgeleid om aan jonge kinderen judolessen te geven en geeft les via een speciaal programma voor beginnende judoka’s. Alle judotechnieken worden op een speelse manier aangeboden. Kinderen hebben het grootste plezier met allerlei nieuwe spelvormen zoals de vos en de kippen, hoogland-laagland en het Mac Donaldsspel. Tegelijkertijd leren de peuters lekker bewegen en de spieren goed te gebruiken. Al spelend krijgen ze het vallen en het valbreken prima onder de knie.