JC van het Oosten Hantei

Afgelopen zaterdag namen meer dan 100 judoka’s deel aan het jubileumtoernooi van Hantei in sporthal de Kolk. Het was weer een echt feestje! Mede doordat Expeditie Robinson winnaar Carlos Platier de warming up verzorgde en de prijzen uitreikte. Voor veel judoka’s is hij een echt voorbeeld van een judotopper.
Het JC van het Oostentoernooi stond in het teken van het 50-jarig bestaan van het organiserende Hantei. Voorzitter Gerrit Eijssink kreeg daarom uit handen van de penningmeester van de Judo Bond Nederland Rene Bogaarts de bondsvlag, deze is alleen toebehouden aan verenigingen die 50 jaar bestaan.

De jeugdjudoka’s van Judo Losser kwamen goed voor de dag op het toernooi Judo Competitie van het Oosten. Een vijftal judoka’s maakten voor het eerst hun opwachting op deze toernooicyclus.  Siem Notkamp en Mischa Munsterman behaalden het 100 punten certificaat en Mick Driezen ging naar huis met het 400 punten certificaat!
Het toernooi was mede een groot succes door inzet van vele vrijwilligers!