Judoka’s met cowboys en indianen op kamp

Afgelopen vrijdag was het voor de deuren van sporthal de Fakkel een drukte van belang. Veertig judoka’s stonden trappelend van ongeduld klaar om af te reizen naar Holten. Het weekendkamp stond op het punt van beginnen

De weergoden waren de kampgangers redelijk gezind en er werd snel gestart met het eerste spel. Alles stond in het teken van cowboys en indianen waarbij sheriff Bradley geholpen moest worden om ontsnapte boeven te vangen. De judoka’s lieten zich dat niet twee keer zeggen en zetten alles op alles om de schurk achter te tralies te krijgen. Via spellen, het knutselen en speurtochten lukte het tenslotte om de sheriff uit de brand te helpen.

Natuurlijk lukte dat niet op een lege maag. Er werd daarom stevig ontbeten en op zaterdagavond gingen de hamburgers en worsten op de bbq. Via spellen, het knutselen en speurtochten lukte het tenslotte om de sheriff uit de brand te helpen. Zondagmiddag kwamen de ouders de helden ophalen en zat een geweldig judokamp erop.

Het  judokamp is de eerste activiteit van 2017 die de activiteitencommissie voor de leden van Judo Losser organiseert waarbij er het komende seizoen nog veel zullen volgen. Nu al zijn de voorbereiding op de seniorenfeestavond en het Grote Sinterklaasfeest al in volle gang.