Afsluiting selectiegroep 2017

Voor de wedstrijdjudoka’s van Judo Losser waren alle wedstrijden gespeeld, er is een eind gekomen aan een voortreffelijk seizoen en dus tijd voor ontspanning. Een dagje Hulsbeek als beloning voor vele trainingsuren op de tatami en fanatiek knokken op toernooien in binnen en buitenland.

Op de fiets naar Oldenzaal en daar een ontspannen spetteren in het water, een potje voetbal en natuurlijk een drankje en een barbecue. Selectietrainer Robin Peters: “in deze selectiegroep zit enorm veel talent. Dat komt er op de meeste toernooien al uit met overal mooie resultaten. Belangrijk blijft dat ze enorm veel plezier in het judospel beleven. Ze hebben er heel veel voor over om in goede conditie, met voldoende kracht en ingeslepen techniek de tatami op de komen.”.

De wedstrijdselectie traint op dinsdagavond in Losser.