Judocursus voor Meiden

Judo Losser heeft voor meiden van 6 t/m 12 jaar een fantastische aanbieding. Voor € 10,– kunnen zij 6 judoclinics bijwonen om daarna hun eerste graduatie examen af te leggen voor witte band/gele slip. De eerste clinic is op zaterdagochtend 3 juni 2017 en het examen wordt op 8 juli afgenomen. Meiden  kunnen zich aanmelden via een mailtje naar secretaris@judolosser.nl.

Judo is een hartstikke leuke en vooral gezonde sport. Elke judoles staat bol van het plezier en spel. Je wordt er heel lenig van en krijg je een grote conditie. Judo is een zelfverdedigingssport die het zelfvertrouwen vergroot. Judo betekend “de zachte weg” en gaat er vanuit dat je een tegenstander niet verwond maar onder controle brengt.

Secretaris Eelke Douma geeft het belang van judo weer voor meisjes. “Meisjes krijgen naast fysieke kracht ook meer zelfvertrouwen en stralen dat uit waardoor ze veel weerbaarder worden. De techniek stelt hen in staat om snel en effectief een aanvaller onder controle te brengen waardoor meisjes zich veiliger voelen in de maatschappij”.

Om meisjes kennis te laten maken met de judosport biedt de vereniging een korte cursus aan op zaterdag van 10.00 tot 11.00 in sporthal De Fakkel.  In zes keer worden de deelnemers in aanraking gebracht met alle facetten van de judosport en daarmee klaargestoomd voor een eerste examen. Daarna kunnen de meiden verder in de judosport door zich als lid aan te melden bij Judo Losser

Naast de judolessen is Judo Losser zeer actief in het begeleiden en coachen tijdens de vele wedstrijden (voor wie dat wil). Judo Losser biedt alle leeftijdsgroepen een groot aanbod van nevenactiviteiten aan zoals jeugdkampen, spelmiddagen, sinterklaasviering, paasactiviteiten en ga zo nog maar even door. Voor meer informatie kijk op www.judolosser.nl