Gouden Judoteam in yugo-klasse

Bij de jaarlijkse district kampioenschappen voor judo in teamverband, heeft het team van Judo Losser het kampioenschap van het District oost-nederland behaald in de Yuko klasse.

Het team, dat een combinatieteam met Schuttersveld uit Enschede vromde, bestond uitn 8 jongens, verspreid over 5 verschillende gewichten won tegen beide tegenstanders. In de eerste partij stonden Mika Velt, Roel, Luuk Mannebeek, Levi Kloek en Milan van Driel opgesteld. Deze partij werd met 4-1 gewonnen. In de tweede partij kwamen Dion Imanbaks, Rens Luijerink, Luuk Mannebeek, Levi Kloek en Floris Swerink in actie. De tweede partij werd ook gewonnen met 4-1 en hiermee werd de eerste plaats binnengehaald. Naast uitstekend judo was er ook een gezellige sfeer.

Met dit prima resultaat bevestigen de judoka’s uit de judoselectie van Losser de aansluiting in het district volledig te hebben gevonden. Trainer Robin Peters zag aanvallend judo, conditioneel sterke vechters en soms heel slim tactische judoka’s. “We kunnen met deze jongens vooruit, de sfeer is goed en er wordt heel hard getraind op de wedstrijdtraining in Losser of tijdens de Regionale Talenten Trainingen in Enschede”; aldus een tevreden hoofd wedstrijdtrainingen.