Ontspannen eieren zoeken met pasen

2e paasdag was het weer een heus spektakel  bij de judo, want ook dit jaar gingen de judoka’s weer vroeg uit de veren om paaseieren te zoeken. De paashaas had alle eieren al vroeg op zijn allerbest verstopt.

Deze keer niet bij de Judithhoeve als de voorgaande jaren maar bij boer Elferink in de zandbergen. Dit jaar waren de eieren heel goed verstopt en tijdens het verkenningsrondje konden AC er zelfs al geen vinden.

Het moment was aangebroken de AC legde het gebied uit en de judoka’s stonden te popelen om te beginnen. Nu was het alleen nog wachten op de paashaas, deze kwam niet direct maar naar hel hard roepen wist die de judoka’s toch te vinden.

Het zoeken kon nu eindelijk beginnen en de judoka’s gingen gauw het bos in. Het duurde nog geen minuut of het eerst ei was al gevonden en het duurde ook niet lang totdat de judoka’s alle eieren gevonden hadden. Zelfs het zilveren ei, die weer eens extra goed verstopt was werd gevonden.

Hierna konden de judoka’s het bos weer uit om deel te nemen aan de altijd gezellig en leuke paasbingo. Allereerst toverde de paashaas een blauw ei uit de bak, snel gevolgd door een groene. Totdat alle judoka’s hun complete bingokaart volledig hadden, zodat niemand met lege handen naar huis hoefde. Het was al met al een hele gezellige dag.