Club Marathon 9 April 2017

Alle jeugdjudoka’s die geboren zijn in 2001 of later kunnen zich  inschrijven voor de club marathon.  De club marathon is een combinatie van een judomarathon en de jaarlijkse clubkampioenschappen.

De clubkampioenschappen zijn wedstrijden waaraan iedere judoka van Judo Losser kan deelnemen. De poules worden gemaakt op basis van leeftijd, gewicht, graduatie en niveau van de judoka.

De clubmarathon bestaat ook uit een challenge gedeelte. In dit gedeelte kan je je een voorafgaand doel stellen en je bewijzen op de dag zelf. Op het sponsorformulier is te zien welke challenges er zijn. Sponsorformulier downloaden.

Ter informatie

Wanneer: 9 april 2017

Waar: Sportzaal De Fakkel in Losser

Tijdstip: De tijdsindeling is gewijzigd i.v.m. met aantal aanmeldingen:
10:00 – 11:30                Clubkampioenschappen blok 1

11:00 – 12:00               Clubkampioenschappen blok 2

12:00 –13:00                Judo Losser krachtchallenges

13:00 – 14:00              Krachttraining(verzorgd door René Bogaarts)

In de week voorafgaand aan de wedstrijden komt de exacte blokindeling en het tijdstip dat je aanwezig dient te zijn op www.judolosser.nl en de op de facebook pagina: facebook.com/judolosser.
Kosten: Het inschrijfgeld  voor de clubkampioenschappen bedraagt € 5,- p.p.  Het challenge gedeelte is gratis.

Inschrijftermijn: Je moet je inschrijven voor 31 maart 2017 door het strookje ingevuld in te leveren (samen met het eventuele inschrijfgeld) bij je trainer of bij: Rutger Vreriks, Collendoorn 7 te Losser.

Schrijf je dus snel in want de club marathon is super leuk en je kan anderen laten zien wat jij allemaal kan!!