Help ons aan een eigen Dojo

Stichting MAN gaat een nieuwe accommodatie bouwen bij de athletiek/skeelerbaan in Losser. Judo Losser krijgt in dat gebouw een Dojo. Daarvoor is veel geld nodig en jij kunt helpen een flink deel van het totaalbedrag bij elkaar te krijgen.

Hoe kun jij ons helpen?

Stichting MAN heeft een obligatieregeling uitgeschreven. Voor € 50,00 per stuk kun je obligaties kopen. Per jaar wordt door loting bepaald dat een aantal obligaties terugbetaald gaan worden. Wordt jouw obligatie uitgeloot dan krijg je het geld van die obligatie volledig terug (zonder rente). Binnen 20 jaar worden op deze manier alle obligaties terugbetaald en krijgt iedereen zijn inleg terug.

Koop zoveel mogelijk Obligaties!

Hoe doe je dat? Mail naar obligaties@judolosser.nl en vraag een informatiepakket aan. Daarin zit een inschrijfformulier. Vul deze in en lever het in bij Martijn Zagwijn of Eelke Douma.

Wat kun jij nog meer doen?

Maak mensen in jouw omgeving enthousiast om ook obligaties te kopen. Wil een familielid, een buurman, een bevriend bedrijf, een kennis of een vriend obligaties kopen vraag dan een informatiepakker op via obligaties@judolosser.nl. En wij zorgen ervoor dat diegene een pakket krijgt (wel naam en adres in de mail vermelden s.v.p.)

Maak onze eigen Dojo mogelijk!