Goud voor Milan, Luuk en Jesse

Afgelopen weekend kwamen er zeven judoka’s de tatami op in Markelo. Het werd een zeer succesvol weekend met maar liefst 3 keer een Losserse judoka op het hoogste treedje.

In het eerste blok kwamen Milan van Driel, Sem ter Bekke en Mick Driezen in actie. Milan wist door mooi aanvallend judo te laten zien al zijn partijen te winnen, hierdoor werd hij eerste in zijn poule. Sem wist twee partijen te winnen, waardoor hij op de derde plek kwam te staan in een poule van vijf. Mick verloor zijn partijen maar liet mooi aanvallend judo zien en gaf zich niet zomaar gewonnen.

In het tweede blok kwamen Job Riesewijk, Zed Willcox, Luuk Mannebeek en Jesse ter Bekke in actie. Job had vandaag een pittige poule van 5 jongens. Zijn tegenstanders waren allemaal net iets sterker dan hem, waardoor hij een vijfde plaats behaalde. Ondanks dat heeft hij toch een leuke en leerzame dag gehad en gaf zich ook niet zomaar gewonnen. Luuk was ingedeeld in een poule van 6 judoka’s die erg aan elkaar gewaagd waren. Toch wist Luuk al zijn partijen te winnen met een  Ippon, dus was er goud voor Luuk! Zed liet mooi judo zien en wist drie van de vier partijen te winnen, na lange tijd geen wedstrijd te hebben gespeeld ging hij naar huis met een zilveren plak. Jesse won ook al zijn partijen met een Ippon waardoor ook hij goud mee nam naar Losser.