Veelbelovend judo tijdens JC van het Oosten 

Afgelopen zaterdag 21 januari hebben er meerdere judoka’s van Judo Losser meegedaan aan de Judo Competitie van het Oosten.

Dit is een onderlinge wedstrijd voor beginnende judoka’s georganiseerd door en voor verschillende judoverenigingen in de omgeving.

In het eerste blok verschenen Nils Huisman, Finn Timmers en Sven Hobbelink op de mat. Door mooi aanvallend te judoën wisten Nils en Finn bijna alle partijen overtuigend te winnen. Sven had het iets lastiger maar wist heel knap een partij winnend af te sluiten. Uiteindelijk kregen Nils en Sven hun certificaten voor de behaalde 100 punten.

Voor Max Faasen waren de tegenstanders een maatje te groot in het tweede blok. Toch wist hij een wedstrijd te winnen en behaalde ook zijn certificaat voor 100 punten.

In het derde blok werden bijna alle partijen gewonnen door Judo Losser.

Mick Driezen en Mika Velt kwamen bij elkaar in de poule en wisten alle partijen te winnen. Ook moesten zij tegen elkaar judoën; in deze partij kwam Mika als winnaar uit de bus.

Luuk Mannebeek wist met aanvallend judo alle partijen winnend af te sluiten.

Rens Luijerink zat in een zware poule en dankzij goed judo wist hij een partij te winnen en sleepte hij hiermee zijn certificaat voor 100 punten binnen.

Als afsluiting van de dag kwamen Tom Scheffer en Krijn van Dijk in actie. Tom wist een partij te winnen maar moest in de andere judoka’s zijn meerdere erkennen.

Krijn heeft door sterk te judoën al zijn partijen gewonnen.