Luuk Mannebeek kampioen!

Op zaterdag 14 januari gingen 7 judoka’s van Judo Losser naar een sterk bezet toernooi in Dedemsvaart.

Onze ervaren judoka’s lieten zien dat ze het niveau wel aan kunnen. Luuk Mannebeek wist door goed judo vier wedstrijden op rij te winnen, waardoor hij poulewinnaar werd. Hij kwam in de finale met alleen maar poulewinnaars, maar ook hier liet hij zien dat hij op deze dag onverslaanbaar was. Hij werd dan ook ongeslagen kampioen.

Jesse ter Bekke, eerstejaars -15 wist zijn eerste twee wedstrijden te winnen met Ippon. De daarop volgende verloor hij met Ippon, maar na nog een gewonnen partij mocht hij als tweede in zijn poule door naar de kruisfinale. Daar werd het zwaar, maar Jesse ging toch nog naar huis met een mooie 4e plaats.

Niek Veenendaal kwam een beetje moeilijk op gang, herpakte zich en wist uiteindelijk met een uitstekende 2e plaats terug naar Losser te gaan.

De overige judoka’s haalden het podium niet maar lieten goed aanvallend en sterk judo zien en gingen een ervaring rijker huiswaarts.