Ritchell Konter 1ste DAN

17 december heeft Ritchell Konter examen gedaan voor de zwarte band in Markelo. Dit DAN-examen werd afgenomen door de examencommissie dangraden van de JBN Oost-Nederland. Hoofdexaminator Ben Spijkers complimenteerde Ritchell en zijn trainer René Bogaarts(5e DAN) met een prima examen. Na het 8 minuut durende zelfgemaakte werkstuk waarbij er staande technieken en grondtechnieken werden gedemonstreerd, werden er nog enkele aanvullende worpen gevraagd. Aan het einde van het examen kregen Ritchell en zijn valpartner Robin Peters het bericht dat ze het examen met een zeer goed resultaat hadden afgesloten.

Van de 23 examenkandidaten konden er uiteindelijk 13 gefeliciteerd worden met een hogere graduatie. Judo Losser is weer een 1e Dan judoka rijker.
Ritchell van harte proficiat!