Sinterklaastoernooi Markelo

Mick Driezen kwam vandaag voor het eerst in actie op het Sinterklaas toernooi in Markelo. Hij wist zich in de partijen goed staande te houden. Voor het eerste toernooi heeft hij het super goed gedaan en ging met een 5e prijs naar huis!

In het tweede blok was het de beurt aan Job Riesewijk, Sem ter Bekke en Jesse ter Bekke.

Job won de eerste twee partijen met een ipon door de tegenstander in de houdgreep te houden. De volgende partij kwam hij zelf niet uit de houdgreep en verloor deze evenals de laatste. Hier maakte de tegenstander een beenworp en won met een ipon. Het was een mooie uitdagende poule waarin Job een derde plek wist te veroveren.

Sem wist in een zware poule de eerste partij te winnen met een wasari. De tweede en derde partij verloor hij in de houdgreep waar hij niet meer uit kon komen. De vierde wedstrijd was erg spannend. Eerst kreeg hij een wasari en daarna een Ippon tegen die beiden werden afgekeurd door een nekpakking. In de laatste 10 seconden zette hij alles op alles. De stand bleef 0-0 maar werd beslist in het voordeel van de tegenstander. Van piet mocht hij een medaille voor de 4e plaats in ontvangst nemen.
Jesse won zijn vier partijen met een heupworp die hij afmaakte met een houdgreep. Hiermee nam hij een mooie 1e plaats mee naar huis!

In het 3e blok was het de beurt aan Milan van Driel. Hij wist al zijn partijen overtuigend te winnen, waardoor ook hij het goud mee naar huis wist te nemen! Dit alles onder coaching van Robin Peters. Jens Polhuis en Niek Veenendaal hebben gejureerd tijdens de wedstrijden, hiervoor onze dank!

img-20161203-wa0001 img-20161203-wa0005 img-20161203-wa0009