Sinterklaas op bezoek bij Judo Losser

Judo Losser heeft afgelopen zaterdag een uniek sinterklaasfeest gevierd. Twintig jeugd judoka’s werden in de kleine zaal van de Fakkel klaargestoomd voor een heus Pietendiploma en daarna vereerde de Goedheiligman de vereniging een bezoek.

Via allerlei parcours leerden de kinderen heel stil te sluipen, door de dakgoot te lopen, het dak beklimmen en pakjes bezorgen in de schoorsteen. De vele oefeningen werden heel goed uitgevoerd en daarvoor had het vele publiek applaus en bewondering voor. De eerste Pieten kwam de zaal binnen en moesten het laatste uitgebreide parcours helemaal voordoen. Dat ging met het nodige gestuntel waarna de judo jeugd liet zien hoe het wel moest.

Aan het eind van de oefeningen kwam de Sint binnen waarbij de twee Pieten er lustig op los strooiden met allerlei lekkers. Sinterklaas had voor elk kind een leuke anekdote. Daarna werden de Pietendiploma’s uitgedeeld en was er een leuk presentje voor de kids. Onder luid gezang verliet sint Nicolaas de Fakkel.