MeidenMaand

Bij Judo Losser is het MeidenMaand. Meisjes kunnen geheel gratis proeflessen judo aanvragen via een mailtje naar info@judolosser.nl.

Om meisjes kennis te laten maken met de judosport biedt de vereniging een drietal proeflessen aan. Voor meisjes t/m 6 jaar kan dat in de berengroep op zaterdagochtend van 9.00 tot 9.45 uur. Oudere meiden kunnen zaterdags van 10.00 tot 11.00 uur de mat op in sporthal De Fakkel of op donderdagavond van 17.30 tot 18.30 uur in Overdinkel.

Judo is een hartstikke leuke en vooral gezonde sport. Elke judoles staat bol van het plezier en spel. Je wordt er heel lenig van en krijg je een grote conditie. Judo is vanzelfsprekend een zeer betrouwbare zelfverdedigingssport waardoor het zelfvertrouwen groter wordt. Judo betekend “de zachte weg” en gaat er vanuit dat je een tegenstander niet verwond maar onder controle brengt.

Meisjes krijgen naast fysieke kracht ook meer zelfvertrouwen en stralen dat uit waardoor ze veel weerbaarder worden. De techniek stelt hen in staat om snel en effectief een aanvaller onder controle te brengen waardoor meisjes zich veiliger voelen in de maatschappij”.