Hans Haarman Erelid

Afgelopen zomer heeft Hans Haarman zijn trainerstaken overgedragen aan Robin Peters. Daarmee kwam er een einde aan de officiële functies die Haarman in ruim 55 jaar bij de Losserse vereniging heeft vervuld. Tijdens de jaarvergadering werd hij door voorzitter Michiel Vreriks benoemd tot erelid van Judo Losser en werd hem de bijbehorende zilveren erespeld opgespeld.

Haarman is vanaf zijn jongste jeugd lid van Judo Losser. Een begenadigd en succesvol judoka en jarenlang basisspeler in het eerste seniorenteam en op individuele toernooien met regelmaat op het podium. Al tijdens zijn actieve wedstrijdperiode nam Haarman zitting in tal van commissies en aanvaarde hij bestuursfuncties. Als wedstrijdtrainer en coach had hij nationaal succes met NK-medailles voor LoydLee de Goey, Dennis Eulderink en Linda Boers. Als lid van de examencommissie was hij de initiator van het modulesysteem. Een clubman in hart en nieren, niet weg te denken bij welke activiteit dan ook. Altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken. Een begeleider op judokampen, tijdens sportdagen, bij de judomarathon, tijdens de spettertoernooien en ga zo maar door.

Zijn ervaring, kennis en deskundigheid gaat niet verloren want ook in de toekomst kan de vereniging een beroep op hem blijven doen. Vreriks had naast mooie woorden en veel bewondering ook een lekker flesje drank voor de routinier.