Magisch Kamp

Afgelopen vrijdag was het voor de deuren van sporthal de Fakkel een drukte van belang. Vijftig judoka’s stonden trappelend van ongeduld klaar om af te reizen naar Ootmarsum. Het weekendkamp stond op het punt van beginnen

De weergoden waren de kampgangers niet goed gezind. Met enige regelmaat kletterde het uit de hemel. Het was geen belemmering om te starten met de grote speurtocht. De tovenaar was zijn toverstok kwijt en via lichtjes in het bos en heksen en trollen werd de stok terug gevonden. Aan het eind konden de speurders zich warmen aan het knapperende kampvuur werd de honger en dorst gestild.

In de loop van het kamp belanden de jongens en meisjes in verschillende spellen die met magie konden worden opgelost. In ootmarsum werd naar magische figuren gezocht en ’s avonds was het Magic Game Night en via het Grote Patat Spel kwam er op zondagmiddag een eind aan een spetterend kamp.

Kijk voor het fotoalbum op www.facebook.com/judolosser