Clubkampioenschappen

Na een korte vakantie hebben jullie het verslag van de Clubkampioenschappen nog van mij te goed. Zaterdag 11 april waren deze jaarlijkse kampioenschappen in Overdinkel. De deelname dit jaar was helaas minder dan vorig jaar, maar toch waren er genoeg judoka’s om er een leuk toernooi van te maken.

De kampioenen
’s Morgens tegen 9:30u waren de jonge judoka’s aan de beurt. In vijf poule vochten zij uit wie zich een jaar lang kampioen mag noemen. Chantal, Zed, Rens, Sem en Bram werden allen kampioen.
Een uur later waren de oudere judoka’s aan de beurt en ook zijn vochten in vijf poules voor het kampioenschap. Anouk, Bjorn, Vince, Jarno en Kirsten wonnen deze strijdt en ook zij mogen zich een jaar lang de kampioen noemen. Allemaal gefeliciteerd.

Judoka van het Jaar
Net als ieder jaar wordt er ook dit jaar een Judoka van het jaar gekozen en een Talent van de toekomst. De Judoka van het jaar was dit keer een judoka die naast judoën ook veel vrijwillgerswerk voor de club verricht. Hij helpt bij trainingen, wedstrijden en diverse andere activiteiten en doet dit met volle overgave. Richtel Konter mag zich een heel jaar lang Judoka van het Jaar noemen, gefeliciteerd.

Talent van de Toekomst
Talent van de toekomst was dit jaar een jonge judoka die aan praktisch alle wedstrijden deelnam en daar verschillende prijzen mee won. Een talent op wedstrijd gebied die naast wedstrijden ook aan diverse andere activiteiten deelnam. Met zijn enthousiasme en talent wensen wij hem veel succes in de toekomst. Thomas Bruinink gefeliciteerd met je titel Judoka van de Toekomst.

Alle judoka’s, ouders, broers/zussen en opa’s en oma’s bedankt voor deze leuke morgen. Ook de vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt dat we ook dit jaar weer een mooi clubkampioenschappen hebben gehad.