Paasactiviteit Succesvol

Tweede paasdag, 6 april jongstleden, was het weer zover.
Het traditionele paaseieren zoeken voor Judo Losser voor judoka’s in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar. Dit jaar had de paashaas in alle vroegte, de eieren verstopt in een bos bij de landgoedboerderij de Judithshoeve.
Nadat alle deelnemers, 15 in totaal, waren verwelkomd en de ouders getrakteerd op een kopje koffie of een glas thee werd het tijd om de paashaas erbij te halen.
Deze was echter zo moe dat er 2 judokaatjes hem van de hooizolder moesten halen, hij lag nog in diepe slaap want hij was moe geworden van de eieren verstoppen.
De groep werd verdeeld in 2 groepjes en daarna onder leiding van de paashaas naar de verstopplek geleid.
De deelnemers gingen fanatiek aan het zoeken, sommige werden geholpen door ouders of broertje/zusje. Uiteindelijk werden alle eieren gevonden met als winnaars Pim op de Weegh bij de jongsten met 8 eieren en Jesse ter Bekke had maar liefst 13 stuks gevonden bij de oudste groep. De heren werden getrakteerd op chocolade eieren en een chocolade paashaas.
Afsluitend werd voor iedereen een paasbingo gehouden, waar de spanning hoog opliep.
Al snel werden de eerste bingo’s bekend, aangezien Tibor zeer grote handen heeft gingen de eerste winnaars met heel veel chocolade eietjes huiswaarts.
Uiteindelijk ging iedereen met gevulde handen weg en was de schaal leeg.
Door een goede samenwerking met de dojo assistenten en de Judithshoeve verliep de morgen vlekkeloos.
Wij kijken alvast uit naar volgend jaar om weer zo’n gezellige morgen mogen te organiseren.