Vrijwilligers Bedankt

Judo Losser bedankt vrijwilligers

Tijdens de judotraining werden Dennis Eulderink, Robbin Peters en Nick Fhij verrast toen secretaris Eelke Douma hen een vrijwilligerscertificaat overhandigde. De drie zijn actief als judoleraar. Zij waren het topje van de ijsberg. De afgelopen week werden maar liefst 53 certificaten uitgereikt aan mensen die tijd steken in het organiseren en uitvoeren van diverse taken en activiteiten.

De certificaten werden op een initiatief van de sportraad Overijssel en ondertekend door Commissaris van de koningin, mevrouw Ank Bijleveld, beschikbaar gesteld aan Judo Losser. Onder het motto “alles begint vrijwillig” willen zij meer aandacht en waardering voor het vrijwilligerswerk.

“Mensen die belangeloos meehelpen om de vereniging draaiende te houden zijn onmisbaar binnen een vereninging als Judo Losser” aldus Douma; “Of het nu gaat om bestuurs- of commissiefuncties of jaarlijks de koffietafel bemensen tijdens de clubkampioenschappen; iedereen draagt bij aan het succes van de club”. Vrijwilligers binden aan de club is een belangrijke doelstelling om ook in de toekomst de sport betaalbaar te houden. Jaarlijks is er voor hen daarom een vrijwilligersmiddag waar inspraak in het beleid en onderlinge afstemming van activiteiten plaatsvindt. Natuurlijk wordt de middag afgesloten met een gezellig samenzijn waar een hapje en een drankje niet ontbreken. “Dit jaar wilden we extra aandacht aan onze vrijwilligers schenken en dat is een bedankje in de vorm van een certificaat geworden”. De drie judoleraren konden het presentje wel waarderen.