Judo Losser Verdient Judopakken

Penningmeest Judobond Nederland overhandigd 25 judopakken aan Judo Losser

“Judo Losser is een zeer actieve vereniging. Altijd aanwezig op de (regionale) toernooien en heel veel nevenactiviteiten voor de vele jeugdjudoka’s” zo sprak R. Boogaarts namens het bestuur van de Judo Bond Nederland; “een mooi en voorbeeld is de wijze waarop deze club het judo aan de jongste jeugd aanbied. Het berenjudo is heel succesvol en een voorbeeld voor andere verenigingen in het land”.

Hij had een mooie verrassing voor het bestuur en de trainers in petto. Om judo mee toegankelijk te maken voor jeugdjudoka’s overhandigde hij vijfentwintig judopakken speciaal bedoelt voor kinderen die eens een proefles berenjudo wil meemaken.

Hans Haarman nam het geschenk in ontvangst en bedankte de bond voor het mooie gebaar. Volgens hem is het in goede handen terecht gekomen en hij vertrouwd erop dat veel kinderen uit Losser, Overdinkel, De Glane, De Lutte of Glanerbrug gebruik gaan maken van dit aanbod.

Op de site www.judolosser.nl kan een bon voor 2 gratis proeflessen worden gedownload en vindt men informatie over de lestijden in De Fakkel (Losser) o f De Spil (Overdinkel). Aanmelden voor een proefles kan door een mail te sturen naar secretaris@judolosser.nl