Seniorenavond

[Foto’s]

Van te voren was er een element die de feestavond niet kon verpesten, en dat was het weer. Het was een mooie zomeravond en bij uitstek geschikt voor een gezellige barbecue.

Degene die met de fiets naar de feestzaal gingen verzamelden zich om 19.30 uur bij De Fakkel. Hier kregen ze de routebeschrijving die ze via het mooie Twentse landschap naar de wachtpost bracht.

Bij deze wachtpost kon men tot rust komen en genieten van een Twents borreltje met een stukje kaas of worst, de degene die erg veel honger had en niet zeker wist of er genoeg vlees voor de barbecue was mochten rustig meerdere stukjes kaas of worst eten.

Nadat men op krachten was gekomen was het tijd voor de klootschietwedstrijd, de bedoeling was dat de deelnemers ieder de kloot zo ver mogelijk weg moest gooien en dan werden alle meters die ze gegooid hadden bij elkaar opgeteld en dit was dan hun eindstand.

Dan blijkt maar weer eens dat zo’n simpel spelletje als klootschieten helemaal nog niet zo makkelijk is. (of niet Robin?)
Eenmaal bij de feestzaal kon na de prijsuitreiking, waarbij het winnende team een fles champagne kreeg, het echte feest beginnen en hier kon men meteen zien dat het een loodzware fietstocht moet zijn geweest, want wat hadden sommige mensen een dorst.

De sterke verhalen gingen nog door tot in de heeeeel kleine uurtjes en hoe later op de avond hoe sterker de verhalen.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd seniorenfeest. Hierbij willen we ook Annieta en Bert Poorthuis bedanken dat we op hun boerderij het feest weer
mochten houden.

Iedereen een fijne vakantie gewenst en tot volgend jaar.

JP