Spettertoernooi

Op zondag 24 juni is het volgende Spettertoernooi. Dit keer in sportzaal “De Spil” in Overdinkel. Het toernooi is voor alle judoka’s van Judo Losser, van de berengroep, de beginners tot de meer gevorderde judoka. Iedereen kan (en moet) meedoen aan deze onderlinge wedstrijdjes. Doe je mee dan verdien je gelijk 25 punten; bij winst in een wedstrijd komen daar nog eens 5 of 10 punten bij. Heb je 100 punten bij elkaar gespeeld dan krijg je een vaantje, eerst een witte, dan een gele en zo verder tot je het zwarte vaantje hebt veroverd.

Er worden poules gemaakt van 4 a 5 judoka’s zodat je een paar keer de mat op kunt voor een robbertje stoeien. Judoka’s van gelijk nivo (gewicht, kleur band, ervaring, leeftijd) komen bij elkaar in de poule zodat je altijd een passende tegenstander hebt.

Kom dus 24 juni 2012 naar de Spil

aanmelden is niet nodig, het is ook nog eens gratis, kom gewoon:

09:00 tot 10:00 uur: alle judoka’s t/m 7
(o.a. Beren- en beginnergroepen)

10:15 tot 11:30 uur: judoka’s van 8 t/m 11 jaa

EXTRA – EXTRA – EXTRA – EXTRA –

AAN HET EIND VAN ELK BLOK SPELEN WE EEN TEAMWEDSTRIJDJE.
De teams worden samengesteld uit de judoka’s die aan het spettertoernooi deelnemen