Gezellig en Leerzaam Judokamp

Het jaarlijkse trainingskamp werd dit jaar op 12 en 13 mei gehouden in het Zandhoes in de Zandbergen. Twee dagen lang lekker de mat op, beetje door het bos rennen, stukkie fietsen en natuurlijk hartstikke veel lol maken.

Dit jaar werd de selectiegroep aangevuld met de jeugdjudoka’s van 12 jaar en ouder. De judolessen werden verzorgd door Tom Hof (zaterdag) en Robin Peters/Dennis Eulderink (zondag). De conditietraining op zaterdag werd lopen door de zandbergen of ATB-en met Hans.

De keukenbrigade kreeg de meeste lof voor een bak patat met een frikadel of kroket en mayonaise. De dropping werd spannend in de donkere Duitse bossen. Bij aankomst nog een broodje worst en daarna naar bed; maar slapen ho maar!

Zondag was weer een dag van trainen op de tatami, conditietraining in de bossen en veel spel en sport rond het zandhoes.