Clubkampioenschappen 2012

[Foto’s]

Een verlaat verslag van de clubkampioenschappen van 2012 in sporthal de Spil werden er in diverse gewicht en leeftijdsklasse gestreden om de titel. Ook werden het talent en de judoka van het jaar gekozen. De beide judoka’s van vorig jaar die, de titel talent en judoka van het jaar kregen, werden ook in het zonnetje gezet.

Het talent van dit jaar was ook, net als vorig jaar een getalenteerde judoka. Benthe Spoelman werd gekozen tot talent van het jaar. Ze is altijd serieus op de trainingen is leergierig, ontwikkeld zich goed en is een voorbeeld voor andere judoka’s. De judoka van het jaar is Martijn Sibbel. Hij is positief ingesteld, altijd serieus bezig met zijn sport en was tijdens zijn revalidatie alweer bezig om zo spoedig mogelijk weer te trainen om een hogere graduatie te halen, omdat hij helaas na zijn ongeluk niet meer aan wedstrijden kan doen. Wij zijn van mening dat beide judoka’s met hun vechtlust en positiviteit een voorbeeld zijn voor velen.

De wedstrijden in sporthal de Spil begonnen om 10.00 uur en jammer genoeg streden er maar 40 judoka’s om de hoogste eer. Gelukkig was wel te zien dat alle judoka’s met hoeveel plezier en inzet de wedstrijden vochten. Alle winnaars mochten aan het eind nog even laten zien dat zij niet voor niets de winnaar waren geworden in hun poule en ze mochten allemaal nog even vechten tegen Dennis.

De winnaars waren:Thomas Bruinink, Max Heurman, Dannick Gunneman, Sem Veenedaal, Bente Spoelman, Stan Kremer, Richel Konter, Thijs Kroep, Rutger Vreriks.